Een groot deel van het MKB heeft geen eigen Website.

Dat blijkt uit onderzoek van MKB-Nederland. Een deel van de MKB-ers onderschatten het gebruik van internet. De helft van de MKB-ers denkt dat maar twintig tot dertig procent van hun klanten zich voor hun aankopen oriënteren via internet, terwijl uit cijfers van het CBS blijkt dat dit ruim 80 procent is!

Website Totaal Services…

Als ondernemer heeft u het druk met uw bedrijf. U weet echter dat het internet een zeer belangrijk onderdeel is van de bedrijfsvoering. Uit een onderzoek van MKB Nederland blijkt dat ruim 81% van uw potentiële klanten eerst op het internet rondkijkt.
Een goede website is van levensbelang voor veel bedrijven. Desondanks hebben veel bedrijven geen actuele website. Vaak is de site niet veel meer dan een virtueel visitekaartje of de aangeboden informatie is gedateerd.

De reden hiervan blijken bij veel bedrijven de relatief hoge kosten te zijn om de website te laten verzorgen en/of onvoldoende knowhow om het zelf te doen. Met de veelvuldig aangeboden CMS systemen wordt vaak ook niet het gewenste resultaat bereikt.

Beccus Internet Services bied nu Website Totaal Services aan. Uw totale website en alles wat er mee te maken heeft wordt geheel door ons verzorgd. U levert alleen de content. De website maken en onderhouden, Hosting, Domeinnamen, Email, Optimalisatie, promotie etc. wij verzorgen het allemaal ..

U betaald één vast maandbedrag voor alles dat met uw internetsite heeft te maken. Een periodieke totaalupdate van de website is ook inclusief.
U hoeft ons alleen maar op te geven wat u wilt wijzigen of toevoegen en het wordt veelal binnen 48 uur geregeld.