Website Promotie (SEO) Search Engine Optimization.

Door website promotie, kunnen we ervoor zorgen dat uw website hoog in de resultaten verschijnt in verscheidene zoekmachines, zoals Google. En Op die manier komen potentiële klanten rechtstreeks in contact met uw bedrijf. Een voorbeeld : uw bedrijf verkoopt wandelschoenen. Een potentiële klant wil een weekje op stap. Waar denkt u dat hij zal gaan zoeken? In een advertentieblaadje? Of via Google ? U zal begrijpen dat een potentiële klant die het product dat u aanbiedt zoekt via een zoekmachine, en vervolgens op uw website terecht komt, veel interessanter is dan iemand die uw boodschap vluchtig leest in een krant of magazine.

Bij website optimalisatie is het heel eenvoudig om te zien of uw investering iets oplevert. U kijkt gewoon de statistieken van uw website na. Iedere dag weer kan u kijken hoeveel bezoekers uw site de dag ervoor heeft gehad en via welke zoektermen en websites ze op uw website terecht zijn gekomen. Ook bent u er in het geval van website promotie zeker van dat de bezoekers uw website effectief heeft bekeken en geïnteresseerd was in uw producten hij zocht er immers zelf naar.

Als u ons uw website laat optimaliseren krijgt u de volgende garantie;
U betaald niets voor het optimaliseren als de vooraf overeengekomen resultaten niet zijn bereikt binnen de afgesproken periode.