Domeinnamen registreren.

Wij kunnen domeinnamen voor u registreren met diverse extensies.
De meest gebruikte in Nederland zijn .com /.nl / .org / .net / .info /.eu
En In Belgiƫ uiteraard .be en in Duitsland .de Maar er zijn er nog veel meer, Wij kunnen alle extensies voor u verzorgen. Bij domeinregistratie wordt niet gesproken van een eigenaar, maar van een houder van een domein. Als u een domeinnaam registreert zal u als houder van de domeinnaam worden vastgelegd.

Domeinnaam kiezen.
Omdat uw domeinnaam uw bedrijf zal representeren op Internet moet u zorgen dat de domeinnaam die u kiest gemakkelijk te onthouden is. Een duidelijke omschrijving schept vertrouwen, heel belangrijk, vooral als u van plan bent goederen en diensten via uw site te verkopen. Over het algemeen, hoe korter, hoe beter. Probeer een “makkelijke” naam te bedenken die mensen niet snel kunnen vergeten.

Domeinnamen worden automatisch jaarlijks verlengt.
Beccus Internet Services zal uw domeinnaam stilzwijgend automatisch jaarlijks voor u verlengen, tenzij u deze uiterlijk drie maanden voor het einde van het jaar termijn schriftelijk opzegt.

Gratis verhuizen domeinnaam naar de servers van Beccus Internet Services en opzeggen bij de vorige provider. Alleen als u zelf de houder bent van de domeinnaam, kunt u de domeinnaam verhuizen. Zodra u de aanvraag voor domeinnaam verhuizen hebt gedaan zorgen wij voor de rest. Het enige dat u zelf nog moet doen bij het domeinnaam verhuizen, is de domeinnaam opzeggen bij uw huidige provider. Het verhuizen van de domeinnaam verloopt dan zonder problemen. U betaald bij verhuizing alleen het normale jaartarief we berekenen geen extra kosten.
Beccus Internet Services stuurt u bij aanvraag van een domein indien van toepassing automatisch de vereiste papieren.

Domeinnamen te koop.
Beccus Internet Services heeft ook een aantal interessante domeinnamen geregistreerd die kunt u kopen voor een gunstige prijs.
KLIK HIER